Ingredients
Scale
- 3 ägg
- 1 1/2 dl socker
- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk vatten
Fyllning
- 100 g smör
- 1 1/2 dl florsocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 Daim, krossade
Instructions
- Sätt ugnen på 250°.
- Vispa ägg och socker poröst.
- Blanda mjöl med bakpulver, och blanda ner i äggen tillsammans med vatten.
- Bed ut smeten i en långpanna.
- In i ugnen och grädda i 5-8 minuter.
- Stjälp upp tårtan på sockrat bakplåtspapper och låt kallna i långpannan.
Fyllning
- Vispa smöret med florsockret och vaniljsockret med en elvisp till en jämn smet.
- Rör ned resten av den krossade Daimen i smörkrämen och bred sedan ut den på den kalla kakan.
- Rulla ihop den, ät och njut.
- Prep Time: 20 mins
- Cook Time: 8 mins