Ingredients
Scale
Botten
- 4 äggvitor
- 2 dl socker
- Kokosflingor
Citronkräm
- 4 äggulor
- 3/4 dl socker
- 75 g smör
- Saften av 1/2 citron
Garnering
- 2 dl grädde, vispad
- Rivet citronskal
Instructions
Botten
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Vispa äggvitorna och sockret hårt.
- Smörj en form med löstagbar kant och strö med kokosflingor.
- Ställ in formen i ugnen, stäng av värmen och låt formen stå kvar i fem timmar.
Citronkräm
- Sjud äggulorna, sockret och citronsaften tills det tjocknat.
- När smeten svalnat lite, rör ner smöret.
- Häll krämen på botten, häll över den vispade grädde och garnera med kakao och rivet citronskal efter behag.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 5 hours