Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Äggtoddy


(4,33)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.3 from 6 reviews

Ingredients

Scale
  • 4 st äggulor
  • 4 msk socker
  • 2 dl grädde, vispad
  • 4 tsk florsocker
  • 4 tsk nescafé
  • 4 tsk kakao
  • 4 msk konjak
  • 4 st halva äggskal

Instructions

  1. Knäck äggen, separera äggulan och häll ner i en bunke tillsammans med socker. Koka äggskalen samtidigt som du vispar äggula och socker.
  2. Vispa grädden och häll ner i äggblandningen. Häll sedan upp i portionsglas eller -skålar. Ställ in i frysen (ställ in dem i kylen c:a 30 minuter innan servering).
  3. Innan servering så lägger du på florsocker, nescafé och kakao i små högar. Häll lite cognac i äggskalet och placera på den frusna blandningen.
  4. Servera och låt folk blanda om bäst de vill.
Exit mobile version