Canneloni är snabbt, enkelt, smakrikt. Alla gillar väl dessutom mat i tubform så denna canneloni kommer att göra smaklökarna lyckliga. Kontrollera att mängden Kesella blir bra bara, och resten av ingredienserna är det bara att ösa på efter hjärtats behag.
PrintCanneloni
- Total Time: 45 mins
- Yield: 4 1x
Ingredients
Scale
- 300 g chèvre
- Kesella, naturell
- Ruccola
- Champinjoner
- Pastaplattor
- Tomatsås
- Västerbottenost
Instructions
- Sätt ugnen på 200º.
- Hacka champinjonerna i bitar och stek dem.
- Blanda chèvren, ett par matskedar kesella, massa hackad ruccola och champinjonbitarna.
- Lägg på färska pastaplattor och rulla ihop.
- Lägg i gratängform, häll över tomatsås (kan blandas med ex. vitlök eller chili och honung eller andra favoritsmaker).
- Lägg över västerbottenost och stoppa in i ugnen runt 30 min.
Notes
För att piffa till det så kan man rosta lite parmaskinka i ugnen och servera tillsammans med canneloni.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 30 mins
1
Skriv en kommentar