Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Canneloni - Recept ur Hssons Skafferi

Canneloni


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

5 from 1 review

  • Total Time: 45 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 300 g chèvre
  • Kesella, naturell
  • Ruccola
  • Champinjoner
  • Pastaplattor
  • Tomatsås
  • Västerbottenost

Instructions

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Hacka champinjonerna i bitar och stek dem.
  3. Blanda chèvren, ett par matskedar kesella, massa hackad ruccola och champinjonbitarna.
  4. Lägg på färska pastaplattor och rulla ihop.
  5. Lägg i gratängform, häll över tomatsås (kan blandas med ex. vitlök eller chili och honung eller andra favoritsmaker).
  6. Lägg över västerbottenost och stoppa in i ugnen runt 30 min.

Notes

För att piffa till det så kan man rosta lite parmaskinka i ugnen och servera tillsammans med canneloni.

  • Prep Time: 15 mins
  • Cook Time: 30 mins