Kryddig adobokyckling är en snabb och enkel måltid som kräver väldigt lite ansträngning. Kycklinglår, ris, paprika och lök blandat med chipotle-peppar i adobosås för att ge lite hetta. ...
Fågel
Chimichurrikyckling & sötpotatispommes
Grillade kycklinglår serverade med en chimichurrisås, sötpotatispommes och zucchini. Grillad kyckling och chimichurri är en förträfflig kombination. Chimichurri är en kryddstark sås som även kan användas till marinad. Mycket populär i runt om Sydamerika. Varje portion innehåller 48g protein, så detta recept är en perfekt matlåda efter gymmet. ...
Ölrostad kyckling i lergryta
Ölrostad kyckling i lergryta är ett recept som kommer att göra din kyckling fantastiskt mör och smakrik. Det går ypperligt utmärkt att göra en god sås på skyn, krydda med det du tycker smakar bra, servera med ris och sen är det klart. Ett smärtfritt recept, om än inte speciellt snabbt. ...
Stekt ankbröst
Stekt ankbröst är så ofantligt enkelt att göra och samtidigt ofantligt gott. Se bara till att era stekta ankbröst får den färg ni vill ha. Längst ner i receptet så finns det några riktlinjer på vilken temperatur ankan ska ha för att bli rare, medium eller well done. Mellan 15-20 minuter i ugnen brukar vara en bra tid för de flesta smaker. Servera gärna med apelsinsås och jordärtskockspuré. ...
Chicken Bryan
Chicken Bryan är en rätt med kyckling & getost, tillsammans med en otroligt god citron-, vitvins- & smörsås. Receptet är från början från den amerikanska restaurangen Carraba's, som finns över hela USA och serverar mat med italienska smaker. Otroligt gott och lättlagat! Dock är chicken bryan vansinnigt onyttigt. ...