Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling med getost och soltorkade tomater


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (Inga betyg än)

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 4 kycklingfiléer
  • 100 g chèvreost, helst mild
  • 50 g soltorkade tomater
  • 1 kruka färsk basilika
  • salt och vitpeppar
  • smör och olivolja

Instructions

  1. Snitta upp kycklingfiléerna i sidan så det blir en ficka. Hacka samman chèvreost, soltorkade tomater och hälften av basilikan. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och tryck ihop köttet så gott det går.
  2. Krydda med salt och vitpeppar och stek kycklingfiléerna i lika delar smör och olivolja så köttet får färg. Lyft över till ugnsfast form och efterstek 12 minuter i 200 graders ugn. Ös köttet ett par gånger under ugnsstekningen.
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 20 mins