Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vitlöksmarinerad kycklingfilé


(4,33)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.3 from 3 reviews

  • Total Time: 3 hours 15 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 4 kycklingfiléer
  • msk citronsaft
  • 2 msk olja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • Ett par kvistar färsk timjan
  • Svartpeppar
  • Salt

Instructions

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingbitarna i en plastpåse och häll över marinaden. Lägges i kylskåp minst 3 timmar.
  3. Bryn köttet hastigt i en stekpanna med smör. Lägg därefter i en ugnssäker form, salta och häll över marinaden från påsen.
  4. Ställ formen i 175 grader c:a 15 min, till stora filéer 30 min. Skäres i skivor och serveras med ris.
  • Prep Time: 3 hours
  • Cook Time: 15 mins
Exit mobile version