Canard d'orange, eller apelsinanka på svenska, är din biljett in i hjärtat på den mest härdade gourmand. Den fantastiska smaken av anka blandad med den lite syrliga apelsinsåsen, toppat med en glas pinot noir kommer att ge dig så mycket beröm att du tröttnar. ...
Fågel
Hel citron- och rosmarinkyckling i lergryta
Källa ...
Confit de canard
Confit de canard är mycket gott, men vad är det egentligen? Confitering är en tillagningsmetod där man långsamt tillagar maten i fett. Det ger ett otroligt smakrikt och mört kött som går utmärkt att spara i månader om man ställer det på ett mörkt och svalt ställe. Det här receptet på confit de canard smakar underbart, och köttet ramlar isär. Tillsammans med en fin pinot noir kan man nästan låtsas att man är i Frankrike. ...
Kyckling med getost och soltorkade tomater
...
Kyckling i ugn med sambal oelek
Ibland krävs det kvicka tag för att stilla hungern, och kyckling i ugn med sambal oelek är lösningen på knorrande magar och rastlöshet. Medan du gör det du vill så tillagar kyckling i ugn med sambal oelek sig själv, och låter dig göra det helst av allt vill. Vad än det kan vara. ...