Fiskbiffar är snabbt och enkelt och blundar man när man äter så kan man låtsas att det är hamburgare, så fiskbiffar är absolut något för alla. Snåla inte med kryddorna bara.
PrintFiskbiffar
- Total Time: 25 mins
- Yield: 4 1x
Ingredients
Scale
- 500 gram fisk
- 1 ägg
- 1 dl grädde
- 2 msk ströbröd
- 1 klyfta vitlök
- 2 msk finhackad rödlök
- 2 msk hackad dill
- 0,5 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- Några msk matolja
Instructions
- Finhacka lök och dill samt lägg i en skål.
- Skala och pressa i vitlök.
- Skär fisken i grova tärningar och lägg ner i en matberedare med mixerkniv. Lägg i ägget, salt och peppar.
- Mixa fisken till en jämn färs någon minut.
- Tillsätt grädden under tiden du mixar färsen.
- Tillsätt lite ströbröd om färsen är för lös att forma till.
- Blanda fiskfärsen med dillen och rödlöken.
- Häll och sprid ut matolja på en bricka och olja händerna.
- Forma 4 stycken stora biffar.
- Stek fiskbiffarna några i taget i 3-4 minuter på varje sida.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 10 mins
10
Skriv en kommentar