Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Fiskbiffar - Recept från Hssons Skafferi

Fiskbiffar


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,60)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.6 from 5 reviews

  • Total Time: 25 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 500 gram fisk
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • 2 msk ströbröd
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Några msk matolja

Instructions

  1. Finhacka lök och dill samt lägg i en skål.
  2. Skala och pressa i vitlök.
  3. Skär fisken i grova tärningar och lägg ner i en matberedare med mixerkniv. Lägg i ägget, salt och peppar.
  4. Mixa fisken till en jämn färs någon minut.
  5. Tillsätt grädden under tiden du mixar färsen.
  6. Tillsätt lite ströbröd om färsen är för lös att forma till.
  7. Blanda fiskfärsen med dillen och rödlöken.
  8. Häll och sprid ut matolja på en bricka och olja händerna.
  9. Forma 4 stycken stora biffar.
  10. Stek fiskbiffarna några i taget i 3-4 minuter på varje sida.
  • Prep Time: 15 mins
  • Cook Time: 10 mins