Ingredients
Scale
- 500 gram fisk
- 1 ägg
- 1 dl grädde
- 2 msk ströbröd
- 1 klyfta vitlök
- 2 msk finhackad rödlök
- 2 msk hackad dill
- 0,5 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- Några msk matolja
Instructions
- Finhacka lök och dill samt lägg i en skål.
- Skala och pressa i vitlök.
- Skär fisken i grova tärningar och lägg ner i en matberedare med mixerkniv. Lägg i ägget, salt och peppar.
- Mixa fisken till en jämn färs någon minut.
- Tillsätt grädden under tiden du mixar färsen.
- Tillsätt lite ströbröd om färsen är för lös att forma till.
- Blanda fiskfärsen med dillen och rödlöken.
- Häll och sprid ut matolja på en bricka och olja händerna.
- Forma 4 stycken stora biffar.
- Stek fiskbiffarna några i taget i 3-4 minuter på varje sida.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 10 mins