Ingredients
Scale
- 600 g laxfilé utan skinn och ben
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 burk kräftstjärtar i lag
- 1 tub Skagen- eller kräftost
- 2,5 dl mellangrädde
- 2 msk hummerfond
- 1 dl dill, finhackad
- 0,5 tsk salt
- 1 krm cayennepeppar
- 1 dl riven Västerbottenost
Instructions
- Sätt ugnen på 200°.
- Lägg i fisken i en ugnsfast form, salta och peppra.
- Häll av lagen från kräftstjärtarna och fördela dem över fisken.
- Blanda mjukost, grädde, hummerfond, dill, salt och peppar.
- Fördela blandningen över fisken och strö över osten.
- Gratinera i ugnen i 20-25 min.
Notes
Var försiktig med saltet. Se till att smaka av med jämna mellanrum.
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 25 mins