Ingredients
Scale
- ~800 gram fläskfile
- 4 tsk Dijonsenap
- 1/2 paprika, skivad
- 3–4 vitlöksklyftor, hackade
- 1 knippe lök
- 1 msk tomatpuré
- 5–6 champinjoner, skivade
- 1 msk kalvfond
- Honung efter tycke
- 3 dl grädde
- 2 dl Creme fraîche
- salt
- peppar
- Chili, cayenne eller chipotle
Instructions
- Skiva köttet, krydda med salt och peppar och bryn i het panna. Lägg upp på en tallrik när de är klara.
- Ha i lite mer smör i pannan och fräs löken med paprikan och vitlöken. Ha i vitlöken sist och låt den inte fräsa för länge, då den kan bli besk.
- Lägg ner champinjonerna och låt dem steka med.
- Lägg ner köttet och tillsätt resten av ingredienserna
- Koka ihop, sänk värmen på plattan och koka under lock i c:a 10 minuter.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 30 mins