Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Glaserade revbensspjäll


(4,00)
Sätt ditt betyg på receptet!

4 from 1 review

  • Total Time: 1 hour

Ingredients

Scale
  • 1 kg revbensspjäll
  • 2 l vatten
  • 1 gul lök
  • En ganska stor bit ingefära
  • Hönsbuljong

Glasering:

  • 1 dl svartvinbärsgelé
  • 2 msk senapspulver
  • 2 msk senap
  • 3 msk honung
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk ketchup
  • 1 msk malen ingefära
  • 1,5 tsk salt
  • Lite chipotle för röksmak och sting

Instructions

  1. Koka upp vatten, hönsbuljong, skalad och delad lök och ingefära. Lägg ner spjällen och låt koka upp. Sjud i c:a 45 minuter tills det börjar kännas mört. Ta upp och låt svalna i en ugnssäker form.
  2. Sätt ugnen på 225°.
  3. Blanda alla ingredienserna till glaseringen och låt koka upp.
  4. Täck spjällen med glaseringen och ställ in dem i ugnen tills de fått fin färg.
  • Cook Time: 1 hour
Exit mobile version