Snabbt och enkelt recept på kasslerpanna med lite kryddig smak, perfekt för matlådan. Billigt är det också!
PrintKrämig kasslerpanna med pepparrot
- Total Time: 25 mins
- Yield: 4 1x
Ingredients
Scale
- ~600 g kassler
- 150 g strimlad purjolök
- 1 1/2 msk smör
- 2 dl crème fraîche
- 1 1/2 dl grädde
- 1 tärning kycklinguljong
- 2 dl gröna ärter
- 4–5 msk riven pepparrot
Instructions
- Strimla kasslern och fräs den sedan tillsammans med purjolöken, tills all vätska avdunstat.
- Tillsätt crème fraîche, grädde, smulad buljongtärning, pepparrot och ärter och låt puttra i c:a 5 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Prep Time: 20 mins
- Cook Time: 5 mins
2
Marcus säger
Helt ok, inte mer. Ingen större smakexplosion. Bra mat för matlådan dock.
Cipto säger
Mmm, je4ttegott med rf6kt laxrf6ra. Att e4ta ve5fflor som ff6rre4tt e4r en bra ide9. Motiverar ne4stan ett inkf6p av ve5ffelje4rn, trots platsbrist…