Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Getostgratinerad fläskfilé


(Inga betyg än)

5 from 1 review

  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 1 fläskfilé, c:a 600 g
  • 1 tsk salt
  • Smör

Cremé

  • 100 g getost
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar

Instructions

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Putsa filén och skär den i 2 cm tunna skivor, salta och peppra.
  3. Bryn skivorna på båda sidor och lägg över i en ugnssäker form.
  4. Mosa osten och blanda med crème fraîchen, vitlök och peppar, och höll det sedan över köttet.
  5. Gratinera mitt i ugnen c:a 5-10 minuter eller tills köttet är klart.
Exit mobile version