Jambalaya, denna fantastiska kreolska mix av fransk och spansk mat, härstammandes från Karibien, är en garanterad succé. Vem kan motstå en kryddig jambalaya med kyckling, stark korv och räkor, kryddad med vin och saffran, egentligen? ...
Kött
Råbiff
Råbiff. Förmodligen både det enklaste att göra och det godaste att äta. Alla kategorier. Någonsin. ...
Festaostfylld köttfärslimpa med oliver
Köttfärslimpa är en klassiker, perfekt för matlådan likväl som för middagen. Det här receptet har en liten medelhavstvist på det hela och smaksätter vår köttfärslimpa med fetaost och oliver. ...
Heltstekt rödvinsmarinerad fläskkarré
Heltstekt rödvinsmarinerad fläskkarré är storartad måltid och ett recept anpassat för både fest och vardag. Att det dessutom är supersimpelt att förbereda och att det sköter sig i stort sett själv, gör eltstekt rödvinsmarinerad fläskkarré till en fröjd både att äta och tillreda. ...
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon, eller burgundiska köttgryta, är en av de stora giganterna i den kulinariska historien. Fylld med allsköns delikatesser så kan ett recept på boeuf bourguignon vara lite avskräckande, men vi kan garantera att resultatet kommer att göra all möda värd. Boeuf bourguignon kallas faktiskt fransk husmanskost, men jag tror att denna nötköttsgryta, långkokt i vin, klassas som lite lyxigare i Sverige. ...