Ingredients
Scale
- 250 g nudlar
- 125 g böngroddar
- 2 ägg
- 1 msk vitvinsvinäger
- 1 msk citronsaft
- 1 msk strösocker
- 1 msk fisksås
- 1 msk ketchup
- 12 stora oskalade räkor
- 1 vitlöksklyfta
- 1 lök, hackad
- 1 1/2 tsk olja
- 1 dl jordnötter, hackade
Instructions
- Börja med att koka nudlarna, och låt dem rinna av.
- Hetta upp olja på medelvärme i en panna, helst wok. Fräs löken och den pressade vitlöksklyftan i c:a 5 minuter. Tillsätt räkorna och stek tills de är ljusröda. Rör ner vinäger, citronsaft, socker, fisksås och ketchup.
- Tillsätt äggen, lätt uppvispade, och stek tills de stelnat något. Lägg i de avrunna nudlarna, böngroddarna och jordnötterna.
- Stek tills nudlarna är genomvarma. Servera!
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 20 mins