Jambalaya i crockpot är en variant på den klassiska cajun-rätten som inte kräver så mycket ansträngning. Detta speciella recept innehåller inte räkor men det kan enkelt läggas till för en klassisk version av jambalaya. ...
Huvudrätt
Fläskfilé & rostad brysselkål
Ugnsbakad fläskfilé serverad med rostad brysselkål tillagad med bacon och gröna äpplen. Äpplet ger en god sötma som balanseras upp med sältan från baconet och blir en utmärkt maträtt för matlådan. En klassisk kött- och grönsaksrätt. ...
Carnitas med salsa verde & calabacitas
Carnitas är en mexikansk rätt från delstaten Michoacán. Fläsket tillagas långsamt i apelsin- och limejuice och steks sedan för att skapa krispiga, smakrika bitar. Carnitas blir en perfekt kombination tillsammans med en hemgjord salsa verde och en fräsch calabacitas. ...
Räktacos
Räktacos, tacos de camarones, är en trevlig måltid till helgen eller varför inte till matlådan. Med pannfriterade räkor i en kryddig majonnäs som serveras i en majstortilla med ris, cole slaw och picklad lök så blir dina räktacos en stor succé bland familj och vänner. Mexikansk mat gör sig ganska bra med lite hetta och en kall öl, men det visste ni säkert redan. ...
Sertéspörkölt
Sertéspörkölt är en underbar ungersk gryta med fläskkött. Smakrik och relativt enkel att tillägga. Den sköter sig till största delen sig själv och ska absolut avnjutas med nokedli och oborka salata, a.k.a. gurksallad. Det här receptet tycker i alla fall jag smakar bättre än det tidigare sertéspörkölt-receptet som vi tillagat. Bli dock inte chockerade över mängden vitlök, det kommer helt enkelt bara smaka gott. ...