Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås


1 Star2 Star3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)
Sätt ditt betyg på receptet!

4.5 from 2 reviews

  • Total Time: 40 mins
  • Yield: 4 1x

Ingredients

Scale
  • 400 gram tagliatelle
  • 500 gram lövbiff
  • 1 st vitlöksklyfta(or)
  • 10 st champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5 dl buljong
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk soja
  • 1,5 msk fransk senap
  • 0,5 tsk dragon
  • salt och peppar, efter smak

Instructions

  1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna.
  2. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
  3. Lägg ner köttet och svampen och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt därefter buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i c:a 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka under tiden fyra portioner tagliatelle.
  5. Lägg pastan på en tallrik och häll över såsen.
  • Prep Time: 30 mins
  • Cook Time: 10 mins