Ingredients
Scale
- 400 gram tagliatelle
- 500 gram lövbiff
- 1 st vitlöksklyfta(or)
- 10 st champinjoner
- 2 msk smör
- 2 msk vetemjöl
- 2,5 dl buljong
- 1 dl matlagningsgrädde
- 2 tsk soja
- 1,5 msk fransk senap
- 0,5 tsk dragon
- salt och peppar, efter smak
Instructions
- Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna.
- Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
- Lägg ner köttet och svampen och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om. Tillsätt därefter buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i c:a 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Koka under tiden fyra portioner tagliatelle.
- Lägg pastan på en tallrik och häll över såsen.
- Prep Time: 30 mins
- Cook Time: 10 mins