Med sina rötter i Philadelphia, så är det väl ingen större chock att detta snacks med nötkött och smältost serverat på bröd kallas för Philly Cheesesteak. Vill man inte bli bankrupt på entrecôte, så funkar nog vilket nötkött som helst så länge det skivas tunt nog. Osten är också en smaksak, men nödvändig.
PrintPhilly cheesesteak
- Total Time: 25 mins
- Yield: 2
Ingredients
- Tunt skivad entrecôte
- Någon form av baguette-liknande bröd
- Provolone (eller annan rökt ost)
Instructions
- Stek skivorna i en oljad panna på mediumvärme till de har fått färg, och använd stekspaden till att göra mindre bitar.
- Lägg sörjan i brödet med provolone-ost över. Alternativt forma köttet i pannan efter brödet och lägg några skivor ost på tills de smälter, och flytta sedan över till brödet.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 20 mins
Marcus säger
Perfekt hockey-mat framför tv:n.