Nubberöra, vad kan man måntro servera till det? Och när? Frågorna är många, men svaren har hittills varit få. Mina vänner, nubberöra är ett perfekt tillbehör till midsommarfirandet, såklart! Servera den goding tillsammans med ett iskallt glas OP, eller vad er smaklökar begär, och ni har en kompanjon som kommer att ge er ett välbehag man annars bara får efter ett par nubbar. Skulle ni överdosera nubberöra, så kan vi så gott som lova att ni inte kommer att märka av den vanliga nubbens hemska bieffekter. Gör den inte för salt bara, ty då kommer törsten att spela din hälsa, och nykterhet, ett spratt.
PrintNubberöra
- Total Time: 20 mins
- Yield: 4 1x
Ingredients
- 100 g inlagd sill (sort spelar mindre roll)
- 1 kokt ägg
- 1 finhackat äpple utan skal
- 1 msk creme fraiche
- 1 msk majonäs
- 1 msk stenbitsrom
- 1 msk finhackad dill
- 1 msk finhackad gräslök
- 2 skivor knäckebröd
- Rödlök och gräslök till garnering
Instructions
- Hacka sillen och ägget i småbitar.
- Rör i äpplet, creme fraiche och majonäs.
- Tillsätt dill och gräslök.
- Smaka av. Salta och peppra om det behövs.
- Lägg upp röran på ½ knäckebrödsskivor.
- Garnera med skivad rödlök och gräslöksstrån.
- Prep Time: 20 mins
1
Skriv en kommentar