Glöm bort kycklingen och testa en kalkonfilé! Kalkonfilé är ett ypperligt recept, fettsnålt och smakrikt. Snåla inte på kryddorna, och ha inte alldeles för hög värme på plattan.
PrintRöd quinoafylld kalkonfilé
- Total Time: 40 minuter
- Yield: 4 1x
Description
Glöm bort kycklingen och testa en kalkonfilé! Kalkonfilé är ett ypperligt recept, fettsnålt och smakrikt. Snåla inte på kryddorna, och ha inte alldeles för hög värme på plattan.
Ingredients
Scale
- 800 gram kalkonfilé
- 4 port röd quinoa
- 2 st buljongtärningar
- 2 msk rapsolja
- 1 rödlök
- 4 msk ajvar relish
Instructions
- Koka röd quinoa enligt anvisningar på paketet med 2 buljongtärningar och 2 msk olja. Blanda röd quinoa med Ajvar relish vitlök och röd lök.
- Skär kalkonfiléerna i 2 cm tjocka skivor, som en schnitzel och gör ett snitt nästan hela vägen igenom dem. Bryn filéerna 2 minuter på varje sida och fyll de med quinoa blandningen.
- Prep Time: 20 minuter
- Cook Time: 20 minuter
Skriv en kommentarAvbryt svar