Citronsill är ett friskt tillägg till de andra inlagda sillarna. God, uppiggande smak som garanterat kommer att falla er på läppen. Ett solklart val över Abbas sill om smakläkarna får välja.
PrintCitronsill
- Total Time: 48 hours 10 mins
- Yield: 4-6 1x
Ingredients
Scale
- 1 burk inlagd sill
- 1 purjolök
- 1 rödlök
- 4 msk dill
- 16 kryddpepparkorn
- 2 dl socker
- Saften av 3 citroner
Instructions
- Skär sillen i bitar och lägg i en skål.
- Krossa kryddpepparkornen och häll ner i skålen.
- Skiva purjolöken och rödlöken och hacka dillen och häll ner.
- Töm ner sockret och häll på citronsaften.
- Täck över och låt stå i två dygn, och häll sedan över i en burk,
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 48 hours
2
Skriv en kommentarAvbryt svar