En ljummen grekisk potatissallad är perfekt för ljumma grillkvällar som behöver en extra exotisk touch. Passar säkerligen lika bra för regniga grillkvällar som kräver en kulinarisk flykt från den ibland så deprimerande svenska sommaren.
PrintLjummen grekisk potatissallad
- Total Time: 20 mins
Ingredients
Scale
- 750 g små färskpotatisar
- 1 färsk lök
- 2 msk olja
- 100 Feta-ost
- 3/4 tsk salt
- 1/4 citron
- 1/2 dl svarta oliver
- 1/2 grovhackad persilja
Instructions
- Tvätta och koka potatisen knappt mjuk, skiva löken och dela osten i bitar.
- Låt potatisen ånga av och delan den. Blanda ihop med oljan, saltet, skalet och saften från citronen.
- Blanda i löken, osten, oliverna. Toppa med persiljan och servera ljummen,
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 10 mins
8
Skriv en kommentarAvbryt svar